Gratis skidåkning under World Snow Day

LÄNET (JT) Den 15 januari är det World Snow Day, den internationella snödagen. Detta vill SkiStar uppmärksamma genom att erbjuda gratis skidåkning till alla lokalbor.

Publicerad

Alla kommuninvånare i Åre kommun och Härjedalens och Bergs kommun erbjuds gratis skidåkning under denna dag. Petra Hallebrant är PR- och kommunikationschef hos SkiStar.

Hur kom ni på idén?

– Vi vill sätta fler människor i rörelse och få fler att aktivera sig. Inte minst på vintern genom att testa på skidåkning. Vi vet att många på våra orter redan gör det men kanske inte alla, därför vill vi uppmärksamma internationella snödagen. Den är alltid vid samma tid på året. Det är FIS, internationella skidförbundet, som har dragit igång den här dagen för att uppmärksamma barn och unga, men även vuxna, att fira snön. Njuta av snön överallt i hela världen där det finns snö. Det är andra året i rad som vi gör det till en kommundag.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS