Byggnation av en bredare landgång pågår just nu i Häggsåsjön. På fotot syns Martin Liljedahl, Ludvig Hultgren, Johan Karlsson samt arbetsledarna Patrik Jonsson och Niklas Öst, alla från daglig verksamhet, Bergs kommun. Foto: Conny Elf

Fiske för alla i Berg inne på slutspurten

Berg (JT) I tre år har fiskedestinationerna i Berg jobbat intensivt för att kunna göra fler fiskevatten tillgängliga för grupper med handikapp. Med bredare ramper och handikappvänliga toaletter ska alla få en möjlighet att prova fiske. I december är projekttiden slut och det mesta av det planerade är nu klart.

Publicerad

Många fiskeentusiaster söker sig till Jämtland och Berg varje år. Fiske rika vatten med variation lockar. Här finns allt från ström- och sjöfiske till fjällfiske.

Fiske i Berg är en sammanslutning av fiskeintressenter, fiskevårdsområden och myndigheter.

Då fiske är ett stort intresse, både för lokalbor och besökare är det en stor och viktig del av aktiviteter för de som bor här och självklart inte minst för turistnäringen.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS