Folkfest när årets halaste evenemang genomfördes i Håsjö

HÅSJÖ (JT) Det var festligt och folkligt när den tolfte upplagan av Håsjö såpan genomfördes på gräsplanen ovanför Håsjö gamla kyrka.

Publicerad Senast uppdaterad

Tio lag var samlade för att som vanligt halka fram till en slutlig seger, där det i år var lag Tri Papagallos som vann, tre killar från Bispgården.

Tävlingen som tidigare sköttes av Eddie Backlund och hans stab under de första tio åren, har nu övertagits av styrelsen för Håsjö sportklubb och med två kvinnor i topp. Dels Patricia Christen och Marita Backlund som är syster till tidigare drivande Eddie Backlund. Var det självklart att ni skulle ta i rodret för tävlingen?

–Någon måste göra det för vi vill att tävlingen skulle fortsätta, det är ju en tradition och många ville att det skulle bli spel även i år, berättade Patricia. Är man i styrelsen är man aktiv och Marita tvekade heller aldrig trots att hon numera bor i Kramfors så vill hon gärna hjälpa till när hon är hemma på sommaren.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS