Trean och tvåan på prisflaket Kristina Amcoff och Melvin Aspe-Jacobsson
Trean och tvåan på prisflaket Kristina Amcoff och Melvin Aspe-Jacobsson

Tidig ledaranka vann i Ammer

AMMER (JT) Efter två års uppehåll av Ankracet i Ammer var det dags igen för att ta emot publik och det var drygt två hundra personer som trotsade kall blåst och regn. I vanlig ordning var det Per Bergvall som underhöll publiken tillsammans med musikern Magnus Schönberg, känd från Idol.

Publicerad

När båtarna lämnat hamnen och begett sig upp längs Ammerån för att dra i gång det 24:de racet var spänningen på topp och inte var stämningen sämre när Per följde ankornas väg mot slutmålet. Det blev denna gång en anka som tidigt tog ledningen och behöll den ända in i mål, den ankan var Kikki Fredrikssons anka men hon fanns inte på plats vid prisutdelningen då hon befinner sig i Storuman! Men Per Bergvall ringde i vanlig ordning upp henne och det var en överlycklig vinnare som kommer att få 25.000 kronor när hon återkommer till länet.

Men de två närmaste i ordningen blev Melvin Aspe-Jacobsson och är hemmahörande i Sundsvall och berättar att hans mormor har en stuga här och då var det självklart att han ville vara med på ankracet.

Hur gick tankarna när din anka blev tvåa?

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS