Åkessons idéer leder till katastrof!

Kan ingen stoppa denna olyckans demagog?

 För ett par veckor sedan uttalade sig SD-ledaren jakande till att kasta 13-åringar i fängelse på livstid. Inför sina medlemmar på de nyss avslutade landsdagarna kom ännu ett hårresande uttalande. 

Nu kan han tänka sig att riva moskéer. Utspelet sker dessutom i ljuset av händelserna i Bryssel, där två fotbollsälskande och helt oskyldiga svenskar, blev offer för en terroristattack, som uppenbarligen var en hämnd mot koranbränningarna. 

Åkesson har under sin tid i politiken haft framgångar genom att vädja till människors lägsta och mest primitiva instinkter. SD-ledaren och hans meningsfränder åtar sig ett tungt ansvar för följderna av sin extrempolitik. Jimmy Åkesson! 

Din väg och dina metoder för att skapa ett lyckligare Sverige, fritt från oliktänkande, som inte företräder dom ideal du kräver, är en farlig väg. 

Dina provokationer kommer att besvaras, inte bara med järnrör utan med mera dödsbringande vapen och kommer bara att leda till nya konflikter. Nu är vi gudskelov tillräckligt många i vårt land som förstår att välkomna och acceptera alla människor oavsett härkomst, trosuppfattningar och traditioner. Jimmy Åkesson! 

Många tycker att du är en vältalig och karismatisk person, vars åsikter alltför många tar till sig och gör till sina egna. Begrunda ditt ansvar och tänk efter en extra gång vad du säger i dina offentliga uttalanden! Låt oss tillsammans bekämpa terrorismen, var och när den än uppträder. En överväldigande majoritet av svenska invånare är utan tvekan goda och hederliga individer, var dom än kommer ifrån. 

Deportera inte duktiga, plikttrogna och skötsamma människor från vårt land. Jimmy Åkesson- vi lever på 2000-talet i en global värld. Dina fantasier om det genuint svenska är och förblir en utopi. Du måste inse att dina metoder leder till nya konflikter. 

Vad tror du och dina meningsfränder skulle hända ifall vi stänger gränserna för alla duktiga människor, som kommer från andra delar av världen och som i dag arbetar som undersköterskor, busschaufförer, restauranganställda och alla andra, som på olika sätt bidrar till vår välfärd. 

Jimmy Åkesson! Sluta med dina farliga propåer! Dina idéer får inte bli verklighet. Det skulle leda till att allt som byggts upp i det här landet riskerar att förödas. 

Att döma 13-åringar till livstids fängelse och att riva moskéer är ingen bra metod om man är en fredssträvande människa, som svär sig fri från nazistiska sympatier och som uppriktigt och ärligt vill åstadkomma en fredligare och bättre värld! 

Kurt Folkesson

Powered by Labrador CMS