Daniel Berglin, kanske mer känd som Dajja är vår travexpert. Han är känd för sina vinnande system som han sätter ihop som spelansvarig på Ica Kvantum.

Tips till Östersundstravet torsdag 20 juli

Fina lopp på Östersundstravet den här torsdagen med flera intressanta uttagningslopp till Kallblodsderbyt och Derbystoet på V64 kupongen.

Publicerad

V64-1 Start 19:30

Omgången inleds med ett öppet uttagningslopp till Derbystoet. 2 Siri Donna är en riktig segermaskin som vunnit i fem av sina åtta lopp i livet. Till den här starten växlar Öystein Tjomsland upp rejält med både barfotakörning och amerikansk vagn. Slår utrustningsändringarna väl ut blir hon svårslagen. Men jag väljer att gardera då det ibland kan slå att fel håll med så många ändringar. 7 Åse Mona är en bra norsk gäst som kan utmana favoriten. Ole Johan Östre brukar köra offensivt med sina uppsittningar och det blir säkert något liknande den här gången. 11 Sonja Kiro var riktigt bra som trea senast. Nu möter hon bara ston igen vilket är en fördel. Trots tråkigt utgångsläge räknas hon tidigt här. 6 Kattelbo Kajsa var otroligt bra när hon vann till över 100 ggr pengarna i mitten på maj. Tuffare till nu men hon är under utveckling och kan absolut vinna det här uttagningsloppet med klaff. 8 Teknopuma är en toppstammad dam som väntar på första segern i livet. Maxas i balans nu och kan vara en storrysare om det slår väl ut!

RANKING: 2-7-11-6-8

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS