- I detta kök har vi fått ta ner alla skåp och sanera väggen bakom. Men de flesta av skåpen klarade sig och återanvänds, förklarar Sven-Eric Freskgård.

Inflyttning på Violvägen första maj

Första maj kan de första hyresgästerna återvända till sina lägenheter på Violvägen 2 i Svenstavik. Det var den nionde augusti i fjol som fastigheten eldhärjades och sedan dess har den sanerats och renoveringen är i full gång.

Publicerad

- Vi håller tidplanen, arbetet fortskrider precis som det är tänkt, säger Richard Grubb, fastighetschef på Bergshyreshus AB.

C ingången på Violvägen 2 kommer att vara inflyttningsklar redan den första maj och B ingång beräknas vara redo att åter bebos i början av juli.

- Vi har brist på bostäder i centrala Svenstavik och Myrviken. Det är skönt att de boende kan börja återvända om en och en halv månad, det frigör andra lägenheter i sin tur, förklarar Richard.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS