Sara Kjellsdotter klipper bandet och inviger Strömsunds Skateboard park, assisterad av föreningens styrelse med Olle Edler, Robin Stener, Camilla Hulkki och Arvid Sundberg.
Sara Kjellsdotter klipper bandet och inviger Strömsunds Skateboard park, assisterad av föreningens styrelse med Olle Edler, Robin Stener, Camilla Hulkki och Arvid Sundberg.

Strömsunds Skatepark invigd – många unga passade på åka

STRÖMSUND (JT) Hela Strömsund blev en enda stor mötesplats med aktiviteter i varje hörn av samhället.

Publicerad

Vattudalstorget som vanligtvis är en parkering hade fyllts av marknadsstånd, Folkets Hus hade vimmel och utställningar med föreningar, vid Engconhallen demonstrerades hockey, basket och parasport. För att inte tala om invigningen av skateparken.

Det var ett medborgarförslag om att Strömsund skulle ha en Skatepark vilket efter sju års träget arbete kunde invigas av kulturnämndens ordförande. En av på ivrarna var Arvid Sundberg, som idag i stället väljer EPA-traktor före skateboard.

Han finns dock i styrelsen tillsammans med sin mamma Camilla Hulkki och flera andra entusiaster för verksamheten. Strömsunds Skateförening jobbar vidare till barns och ungdomars glädje.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS