Wizzard. Michael Hallberg, trummor, Mikael Rönnberg, keyboard, Matti Norlin, gitarr och sång, Eskil Rönnberg, bas, Hans-Erik Jansson, gitarr.

Snart Kulturvecka i Strömsund

STRÖMSUND (JT) Kulturveckan i Strömsund har redan börjat flagga utsålt när det gamla pojkbandet Wizzard återförenas i Föreningshuset i Hoting. Det är inte det enda evenemanget som dukas upp när en vecka fylld med kultur invigs i Strömsund lördagen den 3 februari.

Publicerad

– Vi försöker stimulera föreningar att anordna kulturarrangemang i veckan och kommunen går in med en del. Vi vill ha så brett utbud som möjligt och stor geografisk spridning, säger kultursamordnaren Hans-Erik Jansson.

Temat för veckan är Framtidstro och här ser ut att finnas något som kan passa många. 

Kommunen lockar till upplevelser för ung och äldre som kan få se teater, lyssna på sång och musik, ta del av konstutställningar och föreläsningar. Kulturveckan invigs med konsert och utdelning av stipendiet till Hans-Erik Dahlgrens minne som i år går till Ulla Wrethagen som en gång var elev i kulturskolan.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS