Ny socialchefen Pernilla Johansson och kommunchef Anneli Svensson.

Pernilla blir ny socialchef i Strömsund

STRÖMSUND (JT) Socialförvaltningens nuvarande chef Gudrun Öjbrandt lämnar sin tjänst på egen begäran och från och med 1 juni tar Pernilla Johansson över arbetet. Hon arbetar idag som verksamhetschef för hemsjukvården och ingår i förvaltningens ledningsgrupp.

Pernilla Johansson har under många år varit enhetschef och verksamhetschef inom Region Jämtland Härjedalen. I fyra år har hon arbetat i vård- och socialförvaltningen. Hon bor i Östersund men har även boende i Lövberga. 

– Det är ett spännande och utmanade uppdrag. Jag ser fram emot att tillsammans med alla medarbetare fortsätta arbeta för en god vård och omsorg i kommunen. Jag vet att vi gör skillnad i människors liv, säger Pernilla Johansson. 

– Jag är mycket nöjd med rekryteringen och Pernilla kommer både att driva utveckling, skapa engagemang och se individer. Jag hälsar henne varmt välkommen i sitt nya uppdrag, säger kommundirektör Anneli Svensson.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS