Tre glada arrangörer Anna R Jonasson, Helena Maiorana och Lotta Falk.

Julmarknaden i Ankarede lockade många besökare

ANKAREDE(JT) Julmarknaden i Ankarede sker alltid lördagen före första advent. Det var 17:e gången som de till Blåsjön Inflyttade tjejerna Anna R Jonasson, Lotta Falk, och Helena Maiorana arrangerade en traditionell julmarknad i Ankarede.

Publicerad

Som vanligt fanns det en hel del ätbart och andra varierande varor och produkter. Även här var det tunnbröd, rökt kött och fisk, franska ostar som sålde bäst. Lars-Bertil Persson som har varit med på marknaden alla år hade redan efter tre timmar sålt slut på all den rökta fisken och köttet som han hade med sig.

Ida Collin Norråkers Handel som är en trogen utställare i Ankarede anser att för hennes del är Ankarede den bästa marknaden. De båda tycker att marknadsbesökarna här är mycket positiva och gärna handlar.

Fågelbergets Gårdschark är en annan utställare som har varit här i många år som intygar att det roligt att vara här, dels för att det är en köptrogen publik, men också för att det är ett mycket välskött arrangemang i en stämningsfull miljö. Den bilden fick vi också från de marknadsbesökare vi pratade med.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS