Knut Hilmar Hansen, Circle K, Norge.

Ingen rusning efter billig diesel vid gränsen i norra Jämtland

GÄDDEDE (JT) Norska medborgare har bidragit till att försäljningen av drivmedel har ökat vid mackar nära gränsen till Sverige. De sänkta priserna på bensin och diesel lockar. Mackarna i Gäddede och Stora Blåsjön har dock inte märkt någon särskild anstormning från andra sidan gränsen.

Publicerad

 – I Gäddede ser vi ingen direkt förändring i försäljning mot samma period förra året, men vi har noterat en ökad försäljning av drivmedel på vissa av våra stationer i landet kopplat till prissänkningen som genomfördes när reduktionsplikten förändrades, uppger presstalespersonen vid OKQ8. 

Monica Moberg hos Ica Nära i Stora Blåsjön kan konstatera att det varken syns många norska kunder vid macken eller i butiken. 

– Här är det lite folk i farten. Det är för kallt, säger Monica Moberg och kan berätta om temperaturer ner mot minus 30 grader. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS