Engcons vd Krister Blomgren.

Engcons vd får prestigefylld utmärkelse

STRÖMSUND (JT) Engcons vd Krister Blomgren har tilldelats utmärkelsen ”The Small Cap Presenter Of The Year” i konkurrens med bland annat bolag som Academia, Bravida och Storytel.

Publicerad

Översatt betyder ”Small Cap” att det pris Blomgren tilldelats går till det segment engcon verkar inom, små och medelstora företag, där han prisats för det sätt på vilket vd:n rapporterat och presenterat engcon på marknaden. 

I motiveringen sägs att Krister Blomgren på ett föredömligt sätt presenterat företaget under året som gått. I motiveringen lyfts också fram att engcon under året lyckats öka sina marknadsandelar trots en orolig omvärld. 

Krister Blomgren säger i ett pressmeddelande: ”Jag är stolt över det arbete som engcon gjort under året som gått och att det återigen uppmärksammas. Sedan är det extra roligt att nämnas i samma sammanhang som större aktörer på aktiemarknaden. Det visar att det går att slå igenom internationellt som norrländskt industriföretag”.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS