Vd Krister Blomgren har tecknat avtal med från vänster Shigeyuki Nozawa, direktör, Yamazaki och till höger Toshiki Gamo, direktör, G.Tres.

Engcon tecknar avtal med japanska företag

STRÖMSUND JT) Engcon i Strömsund har tecknat samarbetsavtal med två japanska leverantörer där målet är introducera tiltrotatorerna på den japanska marknaden och samtidigt bredda företagets försäljningskanaler.

Publicerad Senast uppdaterad

Engcons vd Krister Blomqvist uppger i ett pressmeddelande att den satsning som nu gör ligger helt i linje med företagets ambition att vara fortsatt marknadsledande i branschen. 

Avtalet som tecknats med Yamazaki Machinery, en återförsäljare och distributör för Volvo med stor marknadskännedom och intresse för innovationer, syftar till att introducera tiltrotatorn bredare i Japan med hjälp av större nätverk och ökad produktkunskap. 

Det andra samarbetsavtalet som undertecknats är med G.Tres, en japansk återförsäljare med stor följarskara i sociala medier, vilket innebär att engcon får en större exponering av sina produkter på den japanska marknaden. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS