En anonym spelare i en spelhörna.
En anonym spelare i en spelhörna.

Eurojackpotvinnare i Strömsund vann 4,3 miljoner

”Alla” vet vem det är, men ingen yppar namnet på storvinnaren som fick besked om att han (det är en han) vann 4,3 miljoner på Eurojackpot i förra veckan. 24 år är killen som nu funderar på vad han ska använda pengarna till.

Publicerad

Svenska Spel har fått ett samtal med honom och han berättade då att han funderade på att köpa hus och att sätta undan till pensionen.

Den unga mannen hade gått upp klockan tre på lördagsmorgonen för att hinna rasta hunden innan det var dags att åka till arbetet. Till Svenska Spel sade han att han inte hade ord.

– Jag gick ut med hunden innan jag skulle åka till jobbet. Tänkte att jag kunde rätta raden samtidigt. Men när jag gick där och såg att de tre första siffrorna prickades in tänkte jag; kul med någon hundring i vinst. Men när även de andra prickades in, då tappade jag allt! Men det är ju hur sjukt som helst. 4,3 miljoner kronor! Jag ringde pappa och väckte honom klockan fem, han trodde inte en sekund på mig, sade 24-åringen till Svenska Spels vinnarkommunikatör. Storvinnaren hade lagt sitt spel on-line, insatsen var 50 kronor. Trots vinsten har han inte givit upp fortsatt spel. Fler insatser är gjorda.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS