Offpist.

Exklusiv skidturism till Stora Blåsjön innan säsongstart

Ett stort sällskap skidentusiaster tillbringade helgen i Stora Blåsjön när en exklusiv resa anordnades till skidbackarna där. Sällskapet från Active Ski hade backarna och liften helt för sig själva, och bodde i de blå husen i stugbyn. Anläggningen öppnar för allmänheten, sjätte februari.

Publicerad

– Det är en väldigt spännande ort, många vet inte vad Stora Blåsjön är. Vi har ett ganska stort program till skidorter i Alperna, Japan och Kanada till exempel, men i år har vi fått ställa in allt.

Nu är inriktningen offpist-skidåkning. Folk vill ha mycket snö och vi har gått ut med att anläggningen är opistad i väntan på våra skidåkare, berättar Per Strömberg, Active Ski.

– Vi öppnade för bokning en måndag och tio minuter efteråt var det 20 personer som stod i kö. Det kommer att vara lokala guider och vi har tagit hjälp av Naturvårdsverket för att alla ska ha kunskap och rätt utrustning. Lavinutrustning måste bäras, vi är noga med allt runt omkring. Lokala guider står till vårt förfogande, säger Per Strömberg.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS