Trion spelade upp sin konsert vid Tingshuset i Ragunda i helgen.
Trion spelade upp sin konsert vid Tingshuset i Ragunda i helgen.

Populär blueskväll i Ragunda

RAGUNDA (JT) Det bjöds på en trivsam bluesafton på Tingshuset i Ragunda på fredagskvällen.

Publicerad

Gruppen Trion bestående av medlemmarna Robin Sundman på gitarr, Mattias Nordqvist på piano och Thomas Nyqvist på trummor, alla Östersundsbaserade. Dessutom hade man med Marit Eriksson som gästartist, en sångfågel utöver det vanliga.

Tyvärr kunde inte den andre gästartisten Micke “
Mojo” Nilsson komma på grund av sjukdom, det stoppade inte konserten som blev lysande i sensommarkvällen.

Gruppen Trion började att spela blues för flera år sedan, därefter har det utvecklats till att spela lite mer även av annat och man har tagit på sig alla möjliga spelningar sedan flera år tillbaka. Grabbarna var husband i Östersundsrevyn under 6 år tillsammans, vilket man var ense om att det var fantastiska år.

Robin berättar att denna kväll blir det att vi drar bluesen i början och med inslag av poplåtar.

Denna fina sommarkväll har han den feelingen när man drar i gång och tycker att det är jätteroligt att Marit Eriksson kan vara med denna afton.

– Marit, fantastiska Marit som vi jobbade tillsammans med i Östersundsrevyn där hon också är med och vi hittade till varandra där direkt och är jätteglad att hon nu är hemma då hon annars bor och verkar i Stockholm annars är hon jämtländska från Ås, och det är jättekul att hon kan medverka här i kväll, menade Robin.

Marit Eriksson lovordades av Robin Sundman med all rätt då det visade sig att hon har en diger repertoar med allt från visor till pop och blues men varför Stockholm Marit?

– Ja det är väl mest bara därför att jag bor där och utgår därifrån till mina jobb, men jag är här mycket i Jämtland och jobbar i Östersundsrevyn bland annat under vinterhalvåret blir det mycket Östersund.
– Nu i sommar har jag spelat Pippi på de sju haven vid en teater utanför Örebro som heter Lerbäcksteatern. Nu gläds man att det har rullat i
gång igen med jobb efter den här flaskhalsen som det varit med pandemin, men det gäller att vara bred i sitt artisteri man får vara öppen för det mesta, menade Marit.

Powered by Labrador CMS