Tre som var med för första gången var Ingrid Vikstén från Hammarstrand tillsammans med döttrarna Lotta och Kathrin.

Många deltog i pusselmaraton i Hammarstrand

HAMMARSTRAND (JT) Den gångna helgen var det full fart på pusslandet för de 62 deltagarna vid årets pusselmaraton vid Hotell Hammarstrand. Carola Nilsson och Åsa Nilsson hade till året ordnat ett pussel med 33000 bitar och motivet, en djungel med diverse djur där mycket gick i en grön och brun ton.

Publicerad

Det var för sjunde året som man arrangerade tredagars pusslande, och aldrig har det varit så många deltagare som detta år, 62 stycken från när och fjärran och många gamla deltagare, men även de som var med för första gången?

– Fantastiskt roligt och det tyder på att det är populärt att samlas under tre dagar och lägga pussel. I år är temat som sagt djungel med massor av vilda djur med massor av grönt, vilket inte är så lätt kan tyckas men alla tycker det är roligt och på söndagseftermiddagen är vi nog klara med de 33 tusen bitarna. Det här sjunde pusslet ska sedan sättas upp på Café Bryggarn här i Hammarstrand, och det är alltid lika spännande när det sitter på plats, menar Åsa Nilsson.

Det fanns som sagt ett flertal deltagare som var med för första gången bland annat Ingrid Vikstén från Hammarstrand som var på plats med sina två döttrar Lotta och Kathrin som tyckte att det gick halvbra!

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS