Artisten och underhållaren Cecilia Kyllinge gästade Centrum i Hammarstrand.

Cecilia gav personlig show i Hammarstrand

HAMMARSTRAND (JT) Inför ett åttiotal personer bjöd Cecilia Kyllinge på en fantastisk enmansshow när hon gav “Bäst i test” på Centrum i Hammarstrand.

Publicerad

Denna fullfjädrade artist gästade Centrum för sjunde gången, nu ensam annars brukar hon ha levande musikanter och sin mamma Solveig med sig i olika uppsättningar.

Den här gången var det en enmansshow som hon skrivit själv för att i första hand att spela på bygdegårdar och äldreboenden i Dalarna. Men därefter har det blivit en norrlandsturné med start i Harmånger följt av Sundsvall och Järkvittsle. Därefter till Ljustorps bygdegård, Timrå, Skellefteå och Boliden. Därefter Voullerim och Jokkmokk vilket var själva målet för resan för där har jag aldrig spelat tidigare och det var dom som bokade mig första av alla, konstaterar hon. 

– Därefter var jag till Örnsköldsvik där jag gästade Pingstkyrkan med 170 daglediga personer innan det var dags för mitt älskade Jämtland med avslutning i Mattmar i lördags innan finalkvällen här i Hammarstrand.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS