Liselott Englund och Annica Lindström var anledningen till den första bankträffen i Hammarstrand

Bank gjorde nedslag i Hammarstrand

HAMMARSTRAND (JT) Efter att bankerna försvunnit från Hammarstrand, kan kunderna nu börja andas optimism igen. I veckan var Swedbank på plats i Hammarstrand för att informera om vad som eventuellt kan bli återkommande träffar mellan kunderna och banken.

Publicerad

Liselott Englund vid Swedbank och Annica Lindström träffades under en mingelträff där man diskuterade om att banken skulle kunna komma tillbaka i någon form till Hammarstrand.

Annica Lindström från Ragunda berättade att hon och Ragundaborna var i stor avsaknad av en bank och det var där det började. 

– Jag har alltid tyckt att det är viktigt att man har närhet till sin bank oavsett i vilken konstellation den finns i, även om vi inte kommer att flytta tillbaka. Men vi lyssnar gärna och mycket på alla medborgare om vad man vill ha för kontakt med oss vilket är tanken bakom att vi är här i dag för ett första samtal och hur vi kanske kan gå vidare med regelbundna träffar, kanske en gång i kvartalet. Tanken är att vi får utvärdera efter den här första träffen, om det är några kunder som kommer och vill prata med oss, konstaterade Liselotte Englund från Swedbank. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS