Annica Lindström köpte det fallfärdiga torpet för 210 000 kronor och lät sedan renovera det där fastighetsvärdet höjdes till 225 000.

Annica Lindström välkomnar polisutredning – överklagar jävsdom

HAMMARSTRAND (JT) – Jag välkomnar att polisen gör en utredning om mutbrott.
Det säger Annica Lindström (C) som kommenterar härvan i Ragunda där hon bland annat anklagats för jäv i ett vindkraftsärende.

Publicerad

Det var den 24 november förra året som kommunfullmäktige i Ragunda med röstsiffrorna 13-12 tillstyrkte projektören Jämtvinds ansökan om att få bygga tre stycken 250 meter höga verk på Storrisberget där Annica Lindströms ja-röst fällde avgörandet.

– Det fanns redan ett giltigt byggnadslov för parken så det här handlade om önskemålet att få bygga färre men högre verk, säger hon.

Beslutet överklagades av bland annat Krångedebon Andreas Nordin som ansåg att Lindström varit jävig eftersom han anser att hon haft/har haft privata relationer till intressenter i den kommande vindkraftsparken. Den 16 juni i sommar beslöt så Förvaltningsrätten att hon anses ha varit jävig.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS