Anna Ottendahl ser framemot att det öppnas en förskola i Ottsjö. Här tillsammans med dottern Gry och hennes kusin Nova Barrios Larsson.

Förskola öppnas i Ottsjö

Äntligen kommer Ottsjö att få sin efterlängtade förskola. Det har varit flera turer senaste året men nu är alla handlingar inlämnade till kommunen. Förskolan ska öppnas i bottenplan på Ottsjö Fjällhotell och kommer att drivas av ett stort barnomsorgsföretag.

Publicerad

Redan finns 15 barn i Ottsjö vars familjer söker förskoleplatser. Från början var planen att öppna ett föräldrakooperativ i bygdegården. Något som Jämtlands Tidning skrivit om. Men nu har man i samverkan funnit en helt ny lösning. Nu kliver ett stort landsomfattande barnomsorgsföretag in och tar på sig uppdraget.

– Ägaren till Ottsjö Fjällhotell äger och driver många förskolor runt om i landet. Vi är jättenöjda med den här lösningen att de startar och driver förskolan här, säger Anna Ottendahl vars dotter Gry ska börja på den nya förskolan.

– Den ska öppnas i augusti inför höstterminen och det ser vi framemot.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS