Toves orkester underhöll på Robin Hood i lördags.
Toves orkester underhöll på Robin Hood i lördags.

Toves Orkester underhöll på Robin Hood

ÖSTERSUND (JT) I lördags underhöll Toves Orkester på Robin Hood, din vän i nöden för en publik som sjöng med och dansade i deras medryckande och välspelade allsångsrepertoar.

Publicerad

Orkestern har allsångskvällar på före detta Wargentinskolan, numera Jämtlands Gymnasium, en gång i månaden, och medlemmarna går på gymnasiesärskolan. Med är Hasse Lindqvist på bas, Magnus Wilén på dragspel och slide, Peter Sund på trummor och Björn Gidlund på gitarr.

De inleder med låten med det passande namnet ”Robin Hoods café”, som är en bearbetning av Brittas restaurang. Det är snyggt, med stämsång, och folk börjar redan dansa på stället i publiken. De fortsätter med en sång om att man trivs på landet, och det är ösigt, låten innehåller dessutom inte mindre än två tonartshöjningar.

Konferencieren Hasse Lindqvist säger i mellansnacket att det finns plats att dansa, att vi inte ska vara blyga, det är ju lördag! Men ingen i publiken vågar upp på dansgolvet, inte förrän senare under spelningen.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS