Tips till V4 och V5 på Östersundstravet torsdag 4 april

Lunchtrav i Östersund den här torsdagen med första start 12:20. Jag har tips och systemförslag till V4 och V5. Jag har en norsk spik på V4, och på V5 kommer spikarna från Daniel Wäjerstens framgångsrika stall.

Publicerad

V4-1 Start 12:20

Fyra hästar höjer sig klart över mängden i den inledande avdelningen. 8 Magnificent Tooma gör intressant årsdebut idag. Den åttaårige valacken svarade för några hyfsade insatser under hösten för sin nye tränare Oscar Berglund. Utgångsläget kunde ha varit bättre men han är klart bästa hästen i loppet och är min givna tipsetta. 5 Västerbo Ajax gör även han årsdebut idag. Han var riktigt bra när han vann ett V75 lopp i höstas trots galopp på vägen. Kanske tar han sig till ledningen här och då är han en självklar utmanare till min tipsetta. 1 Magic From Hill vinner sällan men gör oftast fina lopp. Perfekt smygläge nu och kanske kan överraska med klaff på allt. 7 Bältra Selene blixtrar till ibland och är loppets tora rysare.

Ranking: 8-5-1-7-2

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS