Mannen som ville kallas för pappa fick fem års fängelse för övergrepp mot bla eget barn.

Pedofilpar fällda – hade sex med unga släktingar

LÄNET (JT) Paret kallade varandra för mamma och pappa. Sedan hade de sex med mannens minderåriga släktingar. Nu döms han till fängelse i fem år. Hon till villkorlig dom.

Publicerad

Listan i åtalet över misstänkta sexbrott rullar på långt och länge när den beskriver övergrepp som pågått i åratal. Från det värsta till det värre. Från utnyttjande av barn för sexuell posering till det som juridiskt rubriceras som samlag med avkomling. Sex med eget barn.

Det är framförallt en ung släkting som 50-åringen riktat in sig på redan från början. Utredningen berättar att han på olika sätt utnyttjat sitt släktskap och den ställning han har i gemenskapen för att skapa möjligheter till nya övergrepp. Det gör att flera av sexbrotten betraktas som grova.

Kvinnan som mannen kallade för mamma har till största delen deltagit genom att filma när mannen haft sex med barn och ungdomar.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS