Över 2000 personer kom för att inviga den nya Pumptracken i Brunflo.
Över 2000 personer kom för att inviga den nya Pumptracken i Brunflo.

Över 2000 kom när pumptracken i Brunflo invigdes

BRUNFLO (JT) Tidigt på lördag morgon träffar vi Tiger 8 år och mamma Rosmari Hagström dvs några timmar innan själva invigningen av Pumptracken i Brunflo ska gå av stapeln.

Publicerad

Tiger testar banan medan hans mamma som är något av visionär arkitekt för banan fixar det sista som måste göras. Båda är eniga om att det gäller att sikta högt även om själva målet kan vara olika. 

Tiger siktar på att bli duktig på att göra trix på banan medan mamma Rosmari ville skapa något för att ge förutsättningar för en meningsfull och aktiv fritid för barn och ungdomar i Brunflo. Båda är spända på invigningen som ska ske under dagen. De spekulerar om det möjligen kommer 500 personer men drömmer högt om att det kanske skulle kunna bli så många som 1000 besökare?

Rosmari berättar att den 14 augusti förra året i Åre så deltog de båda själva på en tävling i en liknande bana för första gången och båda tyckte att det var superkul. Som de visionära entreprenörer som familjen Hagström är (de driver både musikskola och den framgångsrika kören The Rocking pots) så vet de att drömmar går att förvekliga.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS