Benita Eriksson med dottern Wilma.

Lillsjöns nya förskola invigd

ÖSTERSUND(JT) Lillsjöns nya förskola är invigd, då det bjöds på syltkakor, kaffe och rundvisning i de moderna lokalerna.

Publicerad

Barn- och utbildningsnämndens ordförande Rosi Hoffer klippte bandet tillsammans med Michelle och Ellen som går på förskolan. Efter det blir det rundvisning i lokalerna, då vi börjar i avdelningen Barret. Det finns byggrum och pysselbord för den kreative, och skötrum och toaletter och man berättar att det är lättare att ha tillsyn i de nya lokalerna.

Det är sex avdelningar, de är likadant byggda men med olika möblering. 108 barn kommer att gå på förskolan totalt. En av farhågorna de hade var den stora trappan som går mellan våningarna, men nu när de har använt den ett tag ser de inte den som ett problem.

– Vi är jättenöjda med de här lokalerna. Det är alltid kul med nytt, och det gamla var slitet. Det är Lillgårdens personal och förskolebarn som har flyttat hit, och Luktärtans personal och förskolebarn. Sedan har Lingonets förskola lagts ner, så vi har tagit emot en del barn och personal därifrån också. Det blir mer kompetens under samma tak, säger Åsa Pettersson som är förskolans rektor.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS