Kuskmatch på Östersundstravet torsdag 16 november

Speltips inför V64 i Östersund torsdag 16 november.

Publicerad

Nu på torsdag är det kuskmatch på Östersundstravet. Stora delar av kuskeliten är på plats i Bröderna Djuses utmaning. Mattias, Martin, Mats och Magnus har bjudit in två kuskar vardera och några av de här roliga loppen finns med på V64 spelet.

V64-1 Start 19:30

Den inledande avdelningen ser riktigt svårlöst ut och jag plockar med sju hästar på mitt systemförslag. 4 Kemas Frasse visade riktigt bra form vid starterna i september och oktober. Startsnabb häst som borde hamna bra till från sitt fina utgångsläge. Om formen är bibehållen är han en given segerkandidat. 7 Judy Mowatt nämnde jag i tipsen senast, då vann hon säkert. Nu får hon Örjan Kihlström i vagnen den här gången och det är vettig chans till andra raka segern på bevisad form. 10 Elmer Wibb var fin vid segern i september. Testades i tuffa V75 lopp under sommaren och verkar ha skaffat sig hårdhet där. Trots bakspår är han med och gör upp om segern. 5 Splendid Choice går jämnt och stabilt och är bra nog att vara med i segerdiskussionen även här. 8 Gibson Brick får Magnus Djuse i sulkyn den här gången. Inget ont om ordinarie kusk Lars Nylander, men det här är kusligt intressant! 1 Justin Bieber Sisu har inte startat sedan i februari. Var bra förra vintern och är en outsider från ett fint utgångsläge. 12 H.P.Roadrunner får finske superkusken Olli Koivunen i vagnen nu, jätterysare!

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS