Till att börja med dansade The Great Lake Dancers ute på gatan, innan danslektionerna tog vid inne på C:nen. Hélène Armfelt-Hansell i republiken Jämtlands färger till vänster.
Till att börja med dansade The Great Lake Dancers ute på gatan, innan danslektionerna tog vid inne på C:nen. Hélène Armfelt-Hansell i republiken Jämtlands färger till vänster.

Dansyra inte bara på Furan – stadsvandring och square dance på stan lockade

ÖSTERSUND (JT) Destination Östersund har under helgen provat att samordna olika aktiviteter till en Dansweekend. För de som åkte till staden för att dansa fanns chansen att gå på stadsvandring, lyssna på föredrag eller ta en danslektion.

Årets Dansyra inleddes i fredags då publiken kunde ta en svängom till Jannez och Blender på Furuparken. Här erbjöds de busstransfer med avgång i anslutning till deras hotellboende av Taxi Östersund.

På lördagen sedan blev det under förmiddagen stadsvandring där besökarna fick veta mer om Östersund. 20 personer slöt upp och fick först ta del av en bild- och filmvisning på Norra Station samt en guidad tur där Manne Mosten tog med dem ut på stadens gator, gränder och torg.

– Jättelyckat, säger Manne om detta försök.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS