Vd Erik Brandsma på Jämtkraft har fått många frågor efter nyheten att bolaget anställt en matkonsult för att ta fram ett nytt restaurangkoncept för lokalerna i Arctura.

Ägarna fick inte information om Jämtkrafts investering i restaurang "Jag fick läsa om det i media"

Ägarna till Jämtkraft blev aldrig informerade om bolagets nya investering i restaurangen i Arctura. ”Jag själv fick nyheten när jag läste om det i tidningen,” säger Bosse Svensson (C) som är kommunalråd i Östersunds kommun och styrelseledamot i Rådhuset AB som äger Jämtkraft.

Publicerad

Vd Erik Brandsma tonar ner nyheten. ”Vi ska inte driva någon restaurang utan bara ta fram en affärsplan för lokalen, Jämtkrafts styrelse är informerade” säger han.

Det var före påsk som den lokala matentusiasten Fia Gulliksson och Jämtkrafts ledning gick ut med nyheten om de gemensamma planerna för en ny restaurangverksamhet i Arctura, en verksamhet som ska finansieras av det kommunalägda energibolaget Jämtkraft.

Enligt nyheten har Jämtkraft anställt Fia Gulliksson som expert och matkonsult för arbetet med en ny restaurang i lokalerna. För många läsare framstod det som om Jämtkraft nu ger sig in i en helt ny bransch där energibolaget ska driva den framtida restaurangen. Detta väckte många frågor. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS