Magnus Powell, ny tränare i ÖFK.

Magnus Powell – ny tränare i ÖFK

Magnus Powell tar över som huvudtränare för ÖFK. Och samtidigt återvänder Amir Azrafshan till laget.

Publicerad Senast uppdaterad

Det meddelar ÖFK under tisdagseftermiddagen. Magnus Powell, 47, är en gammal elitspelare från Örnsköldsvik som efter karriären har sadlat om till tränare. Han har tillbringat många år inom den norska fotbollen, däribland i Levanger. Nu närmast kommer han från 07 Vestur på Färöarna.

– Vi är väldigt nöjda över att presentera Magnus Powell som kommer leda laget och staben framöver. I Magnus får vi en tydlig ledare med stor erfarenhet av elitfotboll, både som spelare och tränare. Han kommer tillföra positiv energi, en spelstil som vi tror på och nyttiga erfarenheter som kommer väl till hands i hans nya roll hos oss. Ett viktigt steg i vår nystart är nu taget för att arbeta oss tillbaka över tid, säger Stefan Lundin, fotbollschef i ÖFK, i ett pressmeddelande.

Amir Azrafshan, som fick lämna uppdraget som huvudtränare under den gångna säsongen (han ersattes av Per Joar Hansen) återvänder till klubben som assisterande tränare.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS