Från vänster den besökande delegationen bestående av Miquel Ivars, Maria Dil och Noelia Bilar. Vidare Christina Hedin som är vice ordförande i social- och arbetsmarknadsnämnden (V) och Marjut Svanström, rektor för grundsärskolan F-9.

Särskoleutbyte mellan spanska Denia och Odensalaskolan

ÖSTERSUND (JT) Under veckan har en gästande delegation tagit del av grundsärskolans verksamhet och lärt känna staden. Nu återvänder de efter utbytesstart mellan de två städerna som båda är Creative Cities of Gastronomy.

Publicerad

Marjut Svanström som är rektor för grundsärskolan F-9 berättar att de gästande har följt ett program måndag-fredag där de bland annat gjort studiebesök på Jamtli och Torsta Naturbruksgymnasium. Det är frågan om tre personal: två lärare och en rektor från ett utbildningscenter i Denia som har lärt känna de svenska förhållandena och då särskilt förstås de som råder i Östersund.

Vad är syftet med besöket?

-Det är att de gör en första resa, vi har fått en första kontakt den här veckan. Syftet har även varit att prata om hur vi vill gå vidare, säger Marjut Svanström.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS