”Vi är tacksamma för den solidaritet Sverige visar med Ukraina, sade Ukrainas Sverigeambassadör Andrij Plachotnjuk, till JT.

Ukrainas ambassadör: ”Tacksam för Sveriges solidaritet”

STORLIEN (JT) ”Sveriges stöd till Ukraina är mycket viktigt och jag är imponerad av det stöd vi fått där Sverige visar solidaritet med det ukrainska folket”.

Publicerad

Det sade Ukrainas Sverigeambassadör Andrij Plachotnjuk till JT strax efter att konferensen Leverans och Försvar” avslutades på nyrenoverade Storliens Högfjällshotell under onsdagen.

Under två dagar har den konferens som arrangerades av IUC-Z Group AB i Jämtland/Härjedalen samlat företagare från Sverige och Norge som tillsammans med Länsstyrelsen i Jämtland och svenska försvaret samtalat om hur totalförsvarets behov ser ut.

Tidigt under onsdagsmorgonen var Ukrainas Sverigeambassadör Andrij Plachotnjuk i fokus där han höll tal och pekade på näringslivets roll för att få det krigsdrabbade landet att fungera.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS