Ravundakommittén samlade för korrekturläsning av årets bok.F.v Ulf Lundqvist, Katrin Åsander, Per Bergvall och Sören Lilja

Årets Ravund snart ute

HAMMARSTRAND (JT) Nu närmar sig utgivningen av årets Ravund, i helgen var det dags för kommittén att samlas för korrekturläsning innan underlaget skickas för tryckning. Per Bergvall berättar att årets bok kommer att börja säljas den 11 december på Trätojordsbacken i samband med den julmarknad som är där.

Publicerad

-Den här boken har nu givits ut i obruten form sedan 1979 och vi är glada att vi kan hålla den traditionen vid liv och även i år blir det en välmatad Ravund med innehåll både från nutid och tid som svunnit.

Hur många sidor kommer årets bok att vara och vad är det man kan läsa om?

-Den har de senaste 7-8 åren legat på 176 sidor, vilket gör att den blir läsvärd och inte för tjock, den ska skickas och blir inte för tung och den kostar nu som tidigare 200 kronor. Bland reportagen sticker ett stort reportage om det vackra Tingshuset i Ragunda ut, vi har även uppföljning kring covidartikeln från i fjol. Dessutom en hel del kavalkadbilder från tid som svunnit.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS