Elever från Dille gård, Wången och Torsta var med på ett lokalt Draknästet. Här är vinnarna och Drakarna på bild.

UF företag fick pris efter Draknäste på Wången

WÅNGEN (JT) I veckan var det dags för Draknästet på Wången. Elever från Wången, Dille gård och Torsta (naturbruksgymnasierna i länet) fick lägga fram sina företagsidéer för en jury (Drakarna).

Publicerad

Det är god stämning när Jämtlands Tidning kliver in i Wångens aula. Skolhuset är en kombinerad skolbyggnad och ett ridhus. Inne i den fullsatta salen har de precis börjat med prisutdelningen, ett par timmar före utsatt tid.

Inspiration till dagens sammankomst kommer naturligtvis från det populära tv-programmet Draknästet. Hans Liljekvist, lärare i entreprenörskursen på Wången, Eva Larsson, lärare i entreprenörskap på Torsta, Cecilia Malmsten, som undervisar tillsammans med Eva, och Johanna Wikner, lärare i entreprenörskap på Dille Gård förklarar konceptet för Jämtlands Tidning och varför det är så viktigt för eleverna. 

Det är en jury, Drakarna, som lyssnar på elevernas så kallade pitchar, och eleverna ska på tid lägga fram sina företagsidéer, och pristagare utses sen.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS