Vilken pipa Jan Löfgren har. Han bjöd bland annat på Körbergs dänga Stad i Ljus.

Applåderad veteranskonsert i Krokomshallen

KROKOM (JT) Det bjöds på stepdans, gungande storband, smekande filmmusik och körsång när musikaliska veteraner bjöd in till konsert i Krokomshallen under söndagseftermiddagen.

Publicerad

Konserten i den fullsatta Krokomshallen där 400 gjort förköp, vittnar om att länet huserar en stor skara av äldre musikaliska begåvningar och under söndagskvällen bjöd de på en uppskattad och applåderad konsert.

På scen fanns i körbesättningen Rock Pop 65+, publiken fick se stepdansgruppen Swingtap 65+ och lyssna till Veteranorkestern under ledning av mångårige musikläraren Valter Granlund och Roger Rådström, som arrangerat 16 av de 18 låtar som framfördes.

Till Valter Granlunds meriter hör att han lyckats få en riksdagsledamot att lägga fram en motion i Riksdagen om att elever ska kunna gå ifrån sin ordinarie lektion för att ta emot musikundervisning i Kultur/Musikskolan. Och så blev det.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS