'Transporterna från gårdarna har kommit igång. Inom en vecka kommer våra ägg att finnas på butikshyllorna', säger Pelle Sallin.
"Transporterna från gårdarna har kommit igång. Inom en vecka kommer våra ägg att finnas på butikshyllorna", säger Pelle Sallin.

Pelle och Lisas ägg snart på hyllan – packas i Brunflo

NÄLDEN (JT) Just nu har många butiker slut på ägg men inom en vecka hoppas Pelle Sallin att deras ägg ska finnas på hyllorna.

Publicerad

Den brand som ödelade Pelle och Lisas förpackningsanläggning i Valne gjorde att Pelle Sallin fick ta fram en ny logistisk lösning för att få Pelle och Lisas ägg förpackade.

Dessutom behövde han hitta en lösning för de ägg som andra gårdar skickade till Valne också blir förpackade. Det ordnades genom att bilar hämtar äggen direkt från producenterna där en del körs direkt till en förpackningscentral i Linköping som sedan skickar tillbaka äggen till butiker.

–Transporterna från gårdarna har kommit i gång och vi har hittat en lokal i Brunflo för att förpacka äggen, säger Pelle Sallin.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS