Annica Wennström. Foto: Eva Lindblad

Författarkväll med Annica Wennström i Offerdal

OFFERDAL (JT) Handlingen i hennes Åre-böcker kretsar kring restaurangen La Stella, men den samiska identiteten är också viktig för Annica Wennström. Om detta och hur det är att verka som författare berättar hon på Änge bibliotek på torsdag.

Publicerad Senast uppdaterad

Det är tillsammans med Eva Swedenmark som Annica Wennström skriver böckerna om familjen kring restaurangen La Stella i Åre. Hon har totalt skrivit drygt 20 skönlitterära böcker ensam eller tillsammans med andra, kommer ursprungligen från Västerbotten men bor numera i Solna.

Till Jämtland reser hon ofta, härifrån kommer maken och en fritidsbostad i Handöl är viktig för skidåkning och inspiration. Nu kommer Annica till Änge bibliotek för en författarkväll.

-Jag hade tänkt berätta om mitt författarskap och om min kärlek till Jämtland. Och även om lite nyheter som kommer, en hel del med samisk inriktning, säger Annica.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS