Kape t.v. och Viktor Johansson till höger vid två av den förres målningar.

Street art har flyttat in på galleriet

ÖSTERSUND (JT) Viktor Johansson och Kape är aktuella med konst både ute och inne. I somras gjorde de en gestaltning på utsidan av OSD/Folkets hus, nu har de fortsatt med konst som visas på Galleri Renée.

Publicerad

-Vi delar på lokalen här, Viktor och jag. Han har de här lite mer detaljerade, jag har de här till vänster som är mer abstrakta, färg- och formtavlor, säger Kape.

-Jag tänkte på en målning som vi gjorde i somras, uppe vid travet. Då körde vi så här, varsin sida i princip. Det här blev som en fortsättning på den målningen på den här utställningen, att vi kör vår egen sida, helt enkelt, säger Viktor Johansson och syftar på den utomhusmålning som de båda utförde i somras på utsidan av Länskulturens lokaler på OSD/Folkets hus.

-Mina är mest filurer och så här typ varelser, brukar jag kalla dem. En del är lite mer känslosamma texter i och i vissa får man leta efter lite mer tecken och olika symboler som jag brukar använda mig av.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS