Duon Martin Hederos och Sofia Karlsson framträdde på Storsjöteatern.

Fullsatt julkonsert på Storsjöteatern

ÖSTERSUND (JT) När Sofia Karlsson och Martin Hederos återkom med sin hyllade show var publiken med på noterna och sjöng med. De är just nu på en riksturné och sprider julstämning med Stjärnenätter.

Publicerad

Det blev inte en sittplats över när publiken kom in i salongen, cirka 425 personer blev det allt som allt. Snart intogs scenen av Martin Hederos och Sofia Karlsson. Deras julkonsert i Östersund 2018 hölls på Gamla teatern och blev hyllad liksom deras framträdanden i övriga Sverige i år. För de kommer närmast från Umeå och ska nu vidare i landet. 

Det blev både klassiska stycken som ”O helga natt” och ”Gläns över sjö och strand” som framfördes med Sofia på sång och Mattias vid pianot. Men även egna produktioner som ”Vintergatan 12”, skriven av Sofia Karlsson. 

Hon har en bakgrund inom folkmusiken och är även aktuell med att framföra låtar ur sin skiva ”Svarta ballader” runt om i Sverige. Martin Hederos spelar piano i olika konstellationer och har bland annat varit med och grundat ”The Soundtrack of Our Lives”. Under kvällen var publiken på gott humör och på uppmaning av Hederos/Karlsson sjöng de med i vissa partier. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS