Fullspäckat program på Västgård Game Fair drog rekordpublik

KALL (JT) Även om mässgeneralen Egon Wikström inte ville säga exakt antal besökare vid förfrågan kan det konstaterades att runt 20 000 besökte mässan i helgen.

Publicerad

Efter att ha varit en kall sommar bjöds det på varma soliga dagar i helgen som lockade ut folk och bland annat fredagen var den bästa i antal besökare sedan mässan startade. Programmet var späckat, monterområdet fullt och så även campingen.

Något som arrangörerna behöver slipa på är infarten för bilar. För JT tog det över en halvtimme i nästan stillastående innan vi stod parkerade. Landshövdingen missade en intervju då hon satt fast i bilkön. Detta är förhoppningsvis något arrangörerna har åtgärdat till nästa år.

Med ett uppehåll i två år pga pandemin var humöret på besökare på topp. Inga sura miner syntes. Många hade sina hundar med sig och det nya hundtorget var populärt. Jakthundsklubbar presenterade sina raser, bjöd på aktiviteter och visningar i allt från apportering, BPH, björn- och älghundstest till terapihundar, eftersök och utställning.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS