Ted och Paula Svensson kom från Fåker för att ställa ut Gastro, en American Akita. Det gick så bra att Gastor vann sin grupp, matte och husse fick snällt vänta kvar för att tävla i Best in Show i slutet av dagen.

Åre Brukshundklubb arrangerade minnesutställning i Mattmar

MATTMAR (JT) Den inofficiella hundutställningen på Stenhammaren i Mattmar i juli har blivit en tradition för många. I år var det 51 hundar med familjer som kom för att ställa ut sin fyrbenta älskling, umgås och helt enkelt ha en trevlig hund-dag.

Publicerad

Mattmars bygdegård Stenhammaren anordnar många evenemang, dock de flesta inomhus. Under helgen var det planen bakom det stora gula huset som gällde då Åre Brukshundklubb arrangerade sin hundutställning. Trots hot om regn var det inte många droppar som kom under dagen.

Om så varit hade det kanske inte gjort någon enorm skillnad då hundutställare är ett luttrat släkte. Dock syntes inte så många tält på planen som det ibland kan vara på dylika arrangemang.

Några som hade ett tält att stå i var Bobo Bergkvist och Peter Bergh från Stenhammaren Bygdegårdsförening. De stod för försäljningen av förtäring under dagen.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS