Daniel Berglin, kanske mer känd som Dajja är vår travexpert. Han är känd för sina vinnande system som han sätter ihop som spelansvarig på ICA Kvantum.

Tips till tävlingarna på Hotingstravet tisdag 11 juli - en laddad avslutning

Hotings laddar för årets andra tävlingsdag och det var verkligen roligt att se hur mycket folk det var på premiären i lördags!

Publicerad

Hoppas det blir lika många som tar sig till Hotingstravet på tisdagkvällen. Jag tror att Bollnästränaren Peter Eriksson kommer få en trevlig tävlingskväll och han managerar två av mina spikförslag.

V5-1 Start 18:53

Jag inleder V5 spelet med spik på Peter Erikssons 5 Jack M.R. Den här sexårige hingsten är i betydligt bättre form än resultatraden ger sken av. Hästen har lätt att ta till galopp men här kan Peter Eriksson köra med stora säkerhetsmarginaler och ändå vinna enkelt. Så pass mycket bättre än sina motståndare är Jack M.R. och det är dags att visa det här.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS