Huvudrollsinnehavarna Vega Grannar och Valfrid Collin som spelar Sandra och Daniel när karaktärerna når gymnasiet.

Publiksuccé för ungdomsmusikalen Blårök i Hoting

HOTING (JT) Båda föreställningarna av den musikal som eleverna på Centralskolan i Hoting skrivit själva blev utsålda. Sammanlagt 180 personer njöt av förstklassigt skådespeleri, sång, dans, och fick en glimt av vad som utspelar sig i Hotings ungdomars liv.

Publicerad

– Tack för en kanonshow, så jävla kul, utbrister en person som suttit i publiken på den sista föreställningen av musikalen Blårök i föreningshuset i Hoting.

Applåderna från publiken stiger mot taket och dröjer sig kvar länge medan skådespelarna tar emot blommor och tackar för publikens kärlek. Snart ska föreningshuset, där det pågått full aktivitet i de två dagar som föreställningen visats, tömmas på barn, ungdomar, lärare, föräldrar och andra publikmedlemmar, men först vrider vi tillbaka tiden och går backstage strax innan ridån går upp för den sista föreställningen.

Eleverna från årskurs sju till nio har själva skrivit manus och valt ut passande musik till musikalen Blårök som är en fri tolkning av kultfilmen “Grease” från 1978. Det byts om, borstas hår, stojas mellan kamraterna. Ingen tränar repliker, de sitter redan i ryggraden.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS