Sven-Olof Lindman är glad och stolt över att Hotingtravet blev av i år, över det nya världsrekordet och den goda stämningen som kännetecknar Hotingtravet.

Hotingtravet levererade ett nytt världsrekord

HOTING (JT) Travveckan må vara över för i år, men Hotingtravet är för alltid satt på världskartan. Det sattes nämligen ett nytt världsrekord på en 800-metersbana i Hoting i år. Under den sista tävlingsdagen, andra loppet, gick Doctor Doxey Zens i mål efter 1660 meter på tiden 1.11.09. Körsven var Mathias Andersson från Hagmyrens travbana i Hudiksvall.

Publicerad

– Det var extra roligt att få ett världsrekord, säger Sven-Olof Lindman, ordförande för Västra Ångermanlands Travsällskap, med stolthet i rösten. Han tillägger:

– Men höjdpunkten i år var att vi överhuvudtaget kunde köra.

Hotingtravets champion 2021 blev Micael Melander från Dannero travbana i Ådalen. Sven-Olof Lindman kunde också meddela att spelomsättningen var ganska bra och säger:

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS