Det klafsar runt hovarna, men Hotings travbana håller

Folkfesten Hotingtravet är i gång

HOTING (JT) Hela Trav-Sverige känner till Hoting konstaterade en glad kusk som återkommer år efter år för att köra på Hotings travbana. Efter två år utan trav med publik var det många som längtat efter en återstart. Som vanligt blev det en folkfest när premiären för det veckolånga Hotingtravet började på lördagen.

Publicerad

Organisationen med Sven Olov Lindman i spetsen får välförtjänt beröm. Föreningarna i Hoting samlar ihop sig år efter år för att ge kuskar, hästägare och publik ett bra arrangemang. Alla besökare är vana vid att det är vackert väder, men regnet den här premiärdagen var inget hinder. Utom att publiken uppmanades att flytta några meter bakom staketet för att paraplyerna inte skulle skrämma hästarna.

–Jag har hjälpt till här i flera år. Det är en viktig vecka för Hoting. Campingen blir fullbokad, det blir ett lyft för affärerna och jag såg en massa bilar utanför hotellet, säger Allan Falk som fungerar som parkeringsvakt åt Hotings IF, en förening som stöttar travet.

Sven Olov Lindman går inte obemärkt omkring på området. Han är en välkänd man.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS