Sven-Olov Lindman klar för Hotingtravet

Årets Hotingtrav avklarat – nu laddar man för nästa år

HOTING (JT) Sista travdagen i Hoting är över. Det återstod städning och så börjar planeringen för nästa år. Traditionen bryts inte hur som helst.

Publicerad

Travets Sven-Olov Lindman kan trots vädret vara nöjd. Städningen är avklarad efter sista loppet på fredagen när JT möter honom med en kartong under armen. Allt har plockats ihop, städats och travbanan är stängd för året.–

– Det har varit jättebra, alla är nöjda och glada. Man kan så klart klaga på vädret men det kan man inte göra så mycket åt. Det är bara att acceptera, men det som påverkas minst är omsättningen eftersom det mesta går via datorer, säger Sven-Olov.

– Vädret har spökat nästa alla travdagarna och när ponnytravet på onsdagen skulle gå var det för sent att ställa in eller skjuta på det sista loppet när mörka moln hopade sig över travbana. Hästarna fick mer simma än trava, men de unga kuskarna klarade av det med gott humör.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS