Tuva Grinde, Johanna Grindal, Felicia Hampus Grinde gled runt i en merca cab.

Hede Byfestvecka håller ställningarna – många besökare

HEDE (JT) Årets upplaga av den traditionella Byfestveckan i Hede blev lyckad. Bitvis lite oroligt väder men den avslutades i strålande väder. Och mycket folk.

Publicerad

Alla arrangörer ska känna sig nöjda med Hedeveckan. Det var mycket folk i byn och campingarna både i Hede och Hedeviken var fyllda. Dessutom är det hemvändarnas vecka. Fotboll, golf, ankrace, byloppisar, picknic på hembygdsgården, Vikarrus, cruising, sommarmarknad, bilbingo, dans och andra aktiviteter avlöste varandra.

På golfbanan arrangerade Hede Vemdalens golfklubb golfveckan. Nära 500 startade under dagarna vilket visar att golfintresset nu börjar öka i landet.

Under fredagen var det cruising med allehanda fordon. Ett 50-tal passade på lufta sina ögonstenar på byns gator. En del riktiga pärlor, exempelvis Ragnar Nääs som åkte runt i en 1953 PV med dubbelruta bak. En kärra som han mer eller mindre ornat i nyskick på egen hand.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS