"Förra lördagen var det massor med norrmän här. Det började redan på fredagen. De fyller upp både sina tävlingsbilar och även dragbilarna och många hade extra dunkar med sig", berättar Sandra Wagenius, som jobbar på OKQ8 i Funäsdalen.

Norsk rusning till Funäsdalen för bränsleinköp

HÄRJEDALEN (JT) Nu är det norskrusning efter drivmedel i Funäsdalen. Efter sänkningen av drivmedelspriserna har norrmännen drygt tre kronor att tjäna på att tanka 95 oktanigt i Sverige.

Publicerad

– Förra lördagen var det massor med norrmän här. Det började redan på fredagen. De flesta kommer med en till bil på släp för att köra isracing med bilar på Ljusnedalssjön, berättar Sandra Wagenius, som jobbar på OKQ8 i Funäsdalen och fortsätter. Det är svårt att säga hur många norrmän ytterligare som dyker upp men det är klart att det kommer en hel del för att titta på och andra som besöker trakten i andra ärenden. 

Hur mycket tankar de? 

– De fyller upp både sina tävlingsbilar och även dragbilarna och många hade extra dunkar med sig. Det är klart att norrmännen passar på att fylla sina lager, konstaterar Sandra. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS