Några samåkte på Ramisplasket.

Blöt säsongsavslutning i Ramundberget

RAMUNDBERGET (JT) Säsongsfinalen i Ramundberget blev ett stort magplask! Eller rättare sagt ett stort plask, då tävlingen Ramisplasket gick av stapeln för första gången på länge.

Publicerad

Tidigare på dagen skulle Ravinen Slush Showdown äga rum, men det var för kallt och för lite slask så den flyttades till nästa år istället. Tävlingen Ramisplasket går ut på att ta sig över en stor vattenpöl i slutet av slalombacken utan att bli blöt. Men det var lättare sagt än gjort, men de många vurporna gjorde charmen på tävlingen. 

Det var många som hade fantasifulla utstyrslar på sig, och många som försökte sig på olika tricks innan de hamnade i den stora vattenpölen. Men den som imponerade mest var nog ändå tävlingens yngsta deltagare, femåriga Charlotte Rose från Storbritannien. 

Hon kastade sig utan att tveka utför backen inte mindre än tre gånger, och såg näst intill oberörd ut när hon åkte över pölen, oftast utan att hamna i den. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS